Mujahid Zoltán amerikai kiruccanása

Fotó:Mujahid Zoltán Facebook

A Blikk információi szerint a Megasztár első szériájában megismert Mujahid Zoltán már a Karácsonyt is Amerikában töltötte. Mint kiderült, a nemrég coming outolt énekes nem csak ünnepelni jött az Egyesült Államokba, hanem ő is itt próbál befutni, ugyanúgy, mint a Lady Gagát perlő Kozsó is, aki Zed K néven próbálkozott, kevés sikerrel.

“Mujahid Zoltánt állítólag egy amerikai producer kereste meg, hogy vele dolgozhasson. “Az elsődleges ok, amiért Amerikába megyek, mert megkeresett egy producer, aki szívesen foglalkozna velem. Még ma sem hiszem el, hogy tárgyalni fogok egy ilyen neves kiadóval. Nagyon nagy dolog, hogy hajlandóak leülni velem egy esetleges közös munka érdekében. Egy-két dalt feléneklek náluk, hogy élőben is lássanak és teljes képet kapjanak rólam” – mondta a Blikknek az énekes, aki abban a kiadóban próbálkozik majd, ahol a Destiny’s Child karrierje is indult.

Fotó:Mujahid Zoltán Facebook

De mindeddig csak ráfizetéssel járt Mujahid Zoltán amerikai kiruccanása: a Megasztár első szériájából megismert énekesen ezernégyszázötven dollárt, azaz több mint háromszázezer forintot próbál behajtani egy kórház. Az énekes azt mondja, valószínűleg a hosszú repülőúton kaphatta el az influenzát, amivel  elment egy helyi kórházba. Gyógyszert nem írtak fel neki, de a vizsgálat után a kezébe nyomták a számlát.

“Csak néztem, hogy mi ez” – mondta a Blikknek Mujahid. “Bár volt utasbiztosításom, korántsem biztos, hogy egy influenza miatt fizetnének bármit is, csak nagyobb dolgok miatt szoktak. Komoly procedúra ez. Végül úgy döntöttünk, hogy száz dollárt kifizetünk. A maradékot pedig kilencven napon belül akarják behajtani rajtunk. De nem hagyjuk magunkat, panaszt tettünk az amerikai egészségügyi felügyeletnél. Később átmentünk egy másik orvoshoz, aki azonnal felírt egy gyógyszert, nagyon korrekt volt”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*