Egy hétig cowboyok közt

A cowboyok életébe betekintést nyújtó ranch-program a Morton’s Utazási Iroda 2013-as újdonsága. És, hogy ezen kívül milyen újdonságot kínálnak még jövőre? Nyugat-Kanadai Nemzeti Parkokat bemutató körutat.

Maga a Ranch-program pedig teljes ellátást és minden napra autentikus programot ajánl. „Utas kívánságokat figyelembe véve a csoportok fakultatív programjait átdolgoztuk, újabb opciókat ajánlva, mint a borkóstoló Kaliforniában, illetve az “Eiffel Torony” kilátója Las Vegasban” – tudjuk meg.

Továbbá a Morton’s új katalógusában szereplő minden körútjára fejenként tízezer forintos előfoglalási kedvezményt nyújt 2012. dec. 31-ig történő megrendelés esetén. Jövőre 11 útvonalon több mint 20 indulási időpont közül választhatnak az utasok. És hogy miből is választhattak idén az utasok? Például a New York Intenzíven, Nyugati Panoráma és a mindkét partot bemutató kombinált túrákból, melyek 2012 legsikeresebb útjai voltak és jövőre is az idei áron vásárolhatók meg.

„19 csoportunk indult, mindössze 2 csoportunkat kényszerültünk törölni, több mint 400 utas vett részt körútjainkon” – újságolták a Morton’s munkatársai.

Az iroda elégedettségi rátája egészen ígéretes. Bizonyíték erre az az iroda által kapott levél, melynek írója kifejti: „Igazán tartalmas és jól szervezett út volt az Amerika Intenzíven körút (június 23 – júl. 10.), melyhez hasonlóra évek óta vágytunk, de nem tudtuk megfogalmazni az igényeinket. Önök ezt most megtették helyettünk, köszönetet mondunk érte. Jók voltak a szállodák, a fakultatív kirándulások.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*