Rekordokat döntő “Christmas”

Michael Bublé igen sikeres évet zárt tavaly: “Christmas” című albuma 2,5 millió példányban kelt el az USA-ban (a második legnagyobb eladás Adele után) és 7 millió példányban világszerte. Idén azonban ezt akár meg is fejelheti: az énekes 10 állomásos londoni koncertsorozatra készül, s eközben megjelent karácsonyi CD-jének Deluxe Special Edition változata 4 bónusz dallal!

buble allo

Mindössze egyetlen reklám kellett a brit X-Faktorban, és Michael Bublé 10 egymás utáni – 2013. június 30-án kezdődő – időpontból álló koncertsorozata a londoni O2 Arénában már most telt házas. Összesen 144 ezer néző láthatja a fantasztikus előadóművészt élőben jövő nyáron a brit fővárosban.

A rajongóknak azonban téli meglepetéssel is szolgál az énekes: a napokban megjelent a rekordokat döntő, “Christmas” című ünnepi album 4 bónusz dalt és egy rejtett tracket tartalmazó deluxe változata, amely már most a top 10-ben van az iTunes eladási listákon több országban.

A “Christmas” producerei David Foster, Bob Rock és Humberto Gatica voltak, a felvételek Hollywoodban és Vancouverben készültek. Az albumon vendégszerepel Shania Twain a “White Christmas” című dalban, a The Puppini Sisters a “Jingle Bells”-ben, és a dél-amerikai szupersztár, Thalia is csatlakozik az énekeshez a “Feliz Navidad”-ban. Bublé saját felfogásában ad elő olyan klasszikusokat, mint a “Silent Night”, a “Have Yourself A Merry Little Christmas”, az “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas”, és a “Santa Claus Is Coming To Town”. Ezen kívül pedig egy vadonatúj dal is helyet kap a lemezen, “Cold December Night” címmel, melyet maga Michael írt.

A Deluxe Special Editionre felkerült új trackek között olyan klasszikusokat hallhatunk, mint a “Winter Wonderland”, a “Frosty The Snowman” vagy épp a “Silver Bells” – a karácsonyi hangulat garantált! A lemez CD+DVD változata egyébként a tavalyi formátumban továbbra is kapható. Aki pedig már új studió albumot vár tőle, annak körülbelül 2013 márciusáig kell kitartania…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*