Saját apját nyilazta le a támadó a wyomingi főiskolán

A saját apját lőtte fejbe egy nyíllal egy férfi a casperi főiskolán, miután leszúrta annak élettársát is – közölte vasárnap a wyomingi város rendőrsége.

A 25 éves Christopher Krumm az apját, az 56 éves James Krumm számítástechnika-oktatót és annak barátnőjét, a 42 éves Heidi Arnold matematika-tanárnőt gyilkolta meg, majd öngyilkosságot követett el. Tettének indítékát a rendőrség egyelőre nem tudta egyértelműen megállapítani. A fiú az apját a tanteremben, a diákjai szeme láttára lőtte meg egy csigás vadászíjjal, amelyet pokrócba csomagolva csempészett be a főiskola területére. A két Krumm ezután dulakodni kezdett, majd Christopher egy késsel mindkettőjükön halálos sebet ejtett.

A rendőrség szerint James Krumm azáltal, hogy felvette a küzdelmet a fiával, valószínűleg több diák életét is megmenthette, mert alkalmat adott számukra a menekülésre. Christopher Krumm a támadás előtt apjának lakása előtt szúrta le annak élettársát, a főiskolától mintegy 3 kilométerre. A tettes nem volt a főiskola hallgatója.

 

Forrás:MTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*