Megint magyar gyilkosság történt, most Thaiföldön

A 47 éves férfit műanyag zsákba csomagolva találták meg. Valószínűleg üzleti vitába keveredett egy másik magyarral. A phuketi rendőrség szerint gyilkosság áldozata lehet az a magyar férfi, akinek a holttestére pénteken este hat óra körül találtak rá a dzsungelben.

A Phuket Wan című helyi lap azt írja, hogy a férfi üzleti vitába keveredett Samuin, írja az Origo. A férfi műanyag zsákba csomagolt holttestéből DNS-mintát vettek, és a vizsgálat kimutatta, hogy a 47 éves R. Péterről van szó, akinek eltűnését a múlt héten szerdán jelentette be szintén Thaiföldön tartózkodó magyar barátja. A meggyilkolt férfi mellkasán és fején több késszúrás nyomát találták meg, kezei és lábai össze voltak kötözve, arca pedig felismerhetetlenné torzult, miután több mint egy hetet feküdhetett a vízben.

Az áldozat november 23.-án érkezett a szigetre üzleti céllal és lefoglalt egy lakást de vélhetően üzleti vitába keveredett egy másik magyarral a szigeten.  A férfi Thaiföldön tartózkodó magyar barátja elmondta a rendőröknek, hogy R. Péternek egy másik magyarral volt üzleti vitája Samuin. A samui és phuketi rendőrök most közösen keresik a gyilkost vagy gyilkosokat. Bővebb felvilágosítást várhatóan vasárnap adnak az esetről.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*