Gyilkosság áldozata lett egy magyar nő Máltán

Fotó:timesofmalta.com

Ollóval agyonszurkálta magyar élettársát egy magyar férfi Máltán, majd magát is súlyosan megsebesítette – jelentette szerdán a Times of Malta című helyi lap.

A címoldalon lévő cikk szerint a 38 éves, kétgyermekes anyát több mint negyven szúrás érte a nyakán. Nevét a rendőrség nem közölte. A pár és a két gyerek – egy 17 éves és egy 5 éves lány – a Szent Pál-öböl nevű városban, egy bérlakásban lakott. A szomszédok szerint a pár gyakran és hangosan veszekedett, különösen azután, hogy alkoholt fogyasztottak. A lakásból dühös üvöltözés, és időnként széttörő tányérok csörömpölése hallatszott.

Fotó:timesofmalta.com

A kihívott rendőrök a lakásban találták a pár egy barátját (aki szintén magyar nő, s ő is a lakásban lakott) és a két lányt: állítólag mindannyian a bűntény szemtanúi voltak. A pár májusban költözött oda, és azt tervezték, hogy karácsony körül Angliában folytatják életüket. Egy szomszéd úgy tudja, hogy a háziúr hétfőn távozásra szólította fel őket. Az áldozat és a barát alkalmanként takarítóként dolgozott, a férfi munkanélküli. Őt kórházban kezelik.

Forrás:MTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*