Amerikai adomány a magyar mentőknek

A 125 éves Országos Mentőszolgálat javára rendeztek jótékonysági estet New York-ban az elmúlt hónapban. Dr. Rónai Péter ügyvéd és felesége Holly Ostrov Rónai is részt vettek az eseményen, amelyen 13 000 dollárt adományoztak az Országos Mentőszolgálat Alapítványa javára. Rónai Péter ünnepélyes keretek között pénteken adta át az adományt a Mentőszolgálat központjában.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy az Alapítványt olyan mentődolgozók hozták létre akik hisznek a bajtársiasságban, a józan emberi gondolkodásban és a segélynyújtás örömében. A szóvivő kiemelte, hogy  céljuk az ország több, mint 200 OMSZ állomásának valamint az ott dolgozó mentőszemélyzet segítése. Győrfi Pál elmondta a sajtó képviselőinek, hogy az adomány a legjobb helyre került, amelyből életmentő készülékeket fognak vásárolni.

Fotó:OMSZ

Az Országos Mentőszolgálat Alapítványa céljainak elérése érdekében az odaadó munkájáért valamint a köszönet és hála jeléül Dr. Rónai Pétert tiszteletbeli tagjává fogadta, amelyről a New York-i ügyvéd emlékplakettet vehetett át Győrfi Páltól.

“Nagyon örülök,  hogy segíthettem és személyesen adhattam át az adományt. Minden elismerésem a mentőké és az ott dolgozóké, mert emberfeletti teljesítményt nyújtanak nap, mint nap. Úgy gondolom, hogy a magyaroknak mindenhol segíteniük kell egymást ahol csak lehet.”-mondta az átadás után Dr. Rónai Péter.


Amerikai Hírújság


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*