2013-ban ismét Systema szeminárium

Múlt hétvégén zárult a Systema Siberian Cossack Hungary SPETSNAZ nemzetközi szeminárium Denis Jurjevich Ryauzov Vezető Instruktor vezetésében, melyen részt vettek Systema gyakorlók és érdeklődők 5 állam területérül: Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna és Magyarország.

A szeminárium történelemíró és egyedi volt a saját módján, mivel korábban civilek részére Magyarországon nem tartott ennyire magasan képzett és reális éles tapasztalatokkal rendelkező Systema Instruktor. A képzésen nem csak civilek voltak jelen, hanem a fegyver testületek képviselői is.

Az eseményt nagy érdeklődéssel követték a harcművészetek gyakorlói és a résztvevők létszáma 50 fő körüli volt minden nap. A képzésen szép számban jelen voltak különböző küzdősportok és harcművészetek Mesterei és Instruktorai, ami kimondottan Nagy Megtiszteltetés a szervezők részére! A szeminárium szombat reggel egy sajtótájékoztatóval kezdődött és képzési program 2 * 3 óra képzéssel / nap folytatódott. Az esemény nyilvános program fő témakörei voltak:

– Hogyan indítsuk be a testünket a Systema-n belül
– Késharc
– Ellentámadás szúró/vágó fegyver ellen
– Harci akrobatika
– Küzdelem támadó csoport ellen
– Harci küzdelem / birkózás / földharc


A nyilvános képzés mellett zárt képzések és voltak a Systema Siberian Cossack Instruktorok és Instruktor- jelöltek részére.  A Systema Siberian Cossack Hungary további tervei közé sorolható a 2013. Március 02-08 közötti Instruktori Szeminárium megszervezése és lebonyolítása Andey Romanovics Karimov Vezető Mester-Instruktor által, aki egyben a Systema Siberian Cossack Iskola Alapítója. Az adott képzésnek lesz egy nyilvános szeminárium része 2013. Március 02-03 között, amelyre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A SPETSNAZ Különleges Rendeltetésű Erők képzése Systema vagy/és SAMBO orosz harcművészetekre épül.

Ryauzov Denis Jurjevich rövid önéletrajza:
1974. Május 23-án született Oroszország területén.
Katonai szolgálatot VDV (Vozdusno Desantnyje Vojska / Légiszállítású Deszantos Egységek) kötelékében tejesítette és Hadnagyi rangban szerelt le.
A Systema Siberian Cossack / Szisztéma Szibériai Kozák Vezető Oktató Instruktora, Katonai Közelharc Instruktora, Harci Különleges Felkészítés és Késharc Instruktora, “VDV és Spetsnaz GRU Veteránok Egyesülete” hivatalos Instruktora Lipetsk város és megye területén.
Képzéseket és szemináriumokat tart “SPETSNAZ” Különleges Egységek, Gyors-reagálású Egységek, pénzszállító csoportok, VIP személyeket és értékes árukat kísérő csoportok, biztonsági cégek, testőrök, magánszemélyek részére.

A Systema Hungarian köszönettel tartozik Papp Imre Mesternek / Magyar Sambo Harcművészeti Szakszövetség Elnöke / a segítségért a szeminárium lébonyolításáért.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*