Ébresztő MLSZ! – Huszti remekformában a Bundesligában!

Nem tudja valaki, miért nincs helye a magyar válogatottban Huszti Szabolcsnak?

Változatlanul kiváló formában rúgja a bőrt Huszti Szabolcs a német labdarúgó Bundesligában. Legutóbb a Hannover 4-1-re győzte le a Nürnberget, ahol a magyar játékos egy gólt rúgott, és két remekbeszabott gólpasszt adott. Klubja jelenleg dobogós helyen áll a német bajnokságban.A Hannover jól kezdte az idényt a Bundesligában, ugyanakkor a hétvégi mérkőzését elveszítette, hozzáteszem, hogy Huszti nélkül. A szurkolók a vereséget a magyar játékos eltiltásának tulajdonították, aki nem játszhatott. A magyar játékost a ligában potompénznek számító 700 000 euróért vásárolta vissza a klub. Huszti Szabolcs jelenleg a Kicker osztályzatai alapján a 2012-2013-as idény eddigi legjobb játékosa.

Huszti hozta a formáját a Nürnberg elleni meccsen is: előbb gólpasszt adott, majd labdaszerzése után, a tizenhatoson belül, ball lábbal rúgta a lasztit a hálóba a „portárs” mellett.

Ezt követően Ya Konan jóvoltából, már háromnullára alakította az állást. Huszti átadásából a negyedik gólt is Ya Konan szerezte.
Huszti Szabolcs öt forduló után tíz ponttal vezeti a kanadai listát három góllal, és hét gólpasszal, erre húsz éve nem volt példa a német Bundesligában.

Tamás István

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.