A zseniális amerikai szalonna kampány

Zseniális kampányt eszelt ki a szalonna amerikai népszerűsítésére az Oscar Mayers hentescég, a “Nagy amerikai bacon bartert”.

 

A kampány keretében Josh Sankey színész és humorista úgy szeli át Amerikát, hogy az utazásához sem készpénzt, sem bankkártyát nem vitt magával. Az egyetlen fizetőeszköze a szeletelt bacon, ezzel kell beszereznie minden szükséges dolgot ahhoz, hogy átjusson az USA keleti partjától a nyugatiig. Baconnel vásárol üzemanyagot, ételt, italt, ezzel fizeti a szállását és sok már mindent, azaz megpróbálja bebizonyítani, hogy az amerikaiak legalább annyira szeretik a szalonnát, mint a pénzt. Az utazás New Yorkból indult 3000 fontnyi Oscar Mayer’s new Butcher Thick Cut bacon társaságában és a tervek szerint Illinois-ig tart. Jelenleg a kalandor Chicagóban van és hamarosan Iowa felé veszi útját.

Az út alatt eddig számtalan dolgot sikerült szalonnára cserélni, a mindennapi szükségleteken (étel, ital, szállás, üzemanyag) túl a kalandor olyan dolgokat cserél már szalonnára, mint az elsősegélydoboz, nadrágszíj, amerikai zászló, de sikerült érte tetováltatni és meghívták esküvőre is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*