Budapestre érkezik Lionel Richie

Könnyen lehet,hogy egész éjszaka a plafonon fogunk táncolni és kórusban énekelni Lionel Richie legnagyobb slágereit, hiszen az ötszörös Grammy díjas, Oscar és Golden Globe díjas énekes november 21-én hazánkba látogat!

Karrierje közel 30 éve töretlen, legutóbb 2012 márciusában jelent meg a piacon legújabb Tuskegee című albuma, melyben visszatér gyökereihez, a gospel, R & B és country dallamokhoz, és olyan világsztárokkal énekel együtt mint Shania Twain, Kenny Rogers és Pixie Lott. Lionel Richie koncert 2012. november 21. 20:00 Budapest Aréna.

A sztár turnéja a Tuskegee című albumának márciusi megjelenésére épül. A furcsa albumcím Lionel Richie alabamai szülővárosának elnevezése. A művész zenei gyökerei ide nyúlnak vissza, hiszen itt érintették meg a gospel, a country és az R&B hatásai. Az albumon duett változatban olyan gigászi slágerek csendülnek fel, mint a “Hello”, “Say You, Say Me”, “Dancing on the Ceiling”, “All Night Long” vagy az “Easy”.
Ezekben a duettekben szintén nagynevű zenészek működnek közre, mint Shania Twain, Kenny Rogers, Willie Nelson, Pixie Lott és Jennifer Nettles.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*