Hétéves kisfiú lővöldözött Connecticutban

(Ehhez a házhoz riasztották a rendőrséget.)

A rendőrség tájékoztatása szerint baleset történt, a sérült férfit kórházba szállították, de nem szerzett életveszélyes sérüléseket.

Az amerikai Connecticut Prospect nevezetű helységében pénteken este történt a lövöldözés. Ennek során egy hét éves kisgyerek lelőtte szomszédját, az 52 éves Anthony Joseph Delucia-t.A rendőrség közlése szerint baleset történt, e kijelentés ellenére a vizsgálat tovább folyik, és azt sem árulták el a helyszínre érkező hatóságok, hogyan kerülhetett az óvodás kort éppen csak meghaladó kisfiú kezébe a kézifegyver, illetve, hogy mi vezetett a lövés eldördüléséhez. Delucia-t az Amerikában hatályos jogszabályok miatt a fegyvertartás miatt nem vonható felelősségre, hiszen ott a fegyvertartás megengedett, laza szabályokkal övezett.

(Ehhez a házhoz riasztották a rendőrséget.)

Legutóbb emiatt A Sötét Lovag – A Felemelkedés c. mozifilm premierjén elkövetett mészárlást követően alakultak ki nagyobb viták, de az érezhető eredmény csak az eset ellenére növekvő fegyvervásárlásban nyilvánult meg. Delucia-t akit a kisfiú a mellkasán talált el a mentők a St. Mary Kórházba szállítottak, ahol stabilizálták állapotát.

Forrás: bevezetem.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*