Itt az idő! Légy amerikai-futballjátékos

A hazai amerikai-futballbajnokságban szereplő Eagles American Football Team szeptemberben válogatót tart. Itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáld magad egy hazai amerikai foci csapatnál, amely játékosokat keres.

A méltán híres amerikai-futball már évek óta egyre nagyobb teret követel magának kicsiny hazánkban. Meskó Zoltán 2010-es bemutatkozása óta, pedig Magyarország egyik legnézettebb sportága lett Amerika első számú sportligája. Eljött a te időt! Kipróbálhatod magad kedvenc sportágadban.

2012.09.23.-án megmutathatod, milyen fából faragtak, hogy te vagy a leggyorsabb, hogy te tudsz a legmesszebb ugrani, te vagy a legerősebb mindenki között! Nincs más dolgod, mint regisztrálni itt és most online vagy a helyszínen, az aktuális időjárásnak megfelelően elhozod magaddal az edzőruhádat, sportcipődet – stoplis nem engedélyezett – és beállsz azon jelentkezők közé, akik bizonyítani szeretnének maguknak, a csapat előtt, hogy méltó tagjai lehetnek az Eagles American Football Teamnek.


Az esemény 16:00-kor nyitja kapuit, átöltözés, gyors helyszíni bemutatkozás és eligazítás, majd egy kis bemelegítés és máris kezdetét veszi az erőpróba! Több feladatot kell teljesítened, ami alapján kiderül mennyire vagy gyors, robbanékony, mennyire vagy rátermett.

Itt az idő, hogy megmutasd magad és ha az eredmények és te is úgy szeretnéd, akkor csatlakozz a magyar amerikai foci zöld-fehér gárdájához, amely a 2012-es idényben komoly terveket szövöget a hazai amerikai-futballbajnokságban!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*