Kilógott az alsógatyája, nem engedték a repülőre

Teljesen kilógott az alsónadrágja egy utasnak, ezért letessékelték a repülőgépről. A légitársaság szerint így nem lehet öltözködni.

Olyanról már hallottunk, amikor a dekoltázsa miatt nem engedtek fel a repülőgépre egy amerikai nőt, de kilógó alsónemű miatt talán eddig nem zavartak le senkit egy repülőről sem.„Gyerekek is voltak a gépen” – mondta a Spirit Airlines szóvivője, Misty Pinson, miért is zavarta a fapados járat személyzetét az utas kilógó alsónadrágja. A férfi a barátnőjével repült Orlandóba, és amikor felszállt a repülőre, megkérte egy légiutas-kísérő, hogy húzza fel a nadrágját a derekára rendesen, és ne a feneke alatt lógjon, mert helytelen, hogy kilátszik az egész alsógatyája.

A férfi csupasz feneke természetesen nem látszott ki, de a személyzetnél kivágta a biztosítékot a bő gatyás divat. A felháborodott utas nem tűrte be az alsóját, sőt teljesen kiakadt, hogy bele akarnak szólni az öltözködésébe. Pofonnal fenyegette a személyzetet és kiabált, ami aztán pont elég volt ahhoz, hogy a csajával együtt lekísérjék a gépről. Egy későbbi járattal aztán elrepülhettek. Arról viszont nem szól a fáma, hogy azon a járaton miért nem volt probléma a kilógó alsónemű.

Forrás: Nők Lapja Café

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.