Kanadai Magyar Televízió

A Kanadai Magyar Televízió adása Magyar Képek címmel jelentkezik minden hétenszombaton 12.30-kor Ontario-ban, illetve vasárnap 8.30-kor British Columbiaban az Omni1/OmniBC csatorna műsorán.

“A Kodály táncegyüttes ”Ej, két út áll előttem” című nagysikerű évadzáró bemutatóján járt stábunk, az erről készült összeállításunkat láthatják műsorunk bevezető részében.

A magyar Autó-Motor magazinból tudomásunkra jutott az a hír, hogy egy British Columbiában élő honfitársunk Bod Zoltán egy “sporti-exotic” autó prototípuson dolgozik. Telefonos interjút készítettünk vele, amelyben szeretnénk bemutatni kedves nézőinknek Bod Zoltánt és a “csoda autóját”.
Koltay Gábor, az “István a király “ című rockopera és sok neves magyar film rendezője “ Szerelmem Kanada” címmel dokumentumfilm-sorozatot készül forgatni a nyár közepén Kanadában. Az átlagostól eltérő, érdekes életpályát befutott honfitársainkat szeretnénk megszólaltatni Kanada-szerte, amelyet a Magyar Televízió is műsorára fog tűzni.

Dr. Frank Tibor gazdasági rovatában a magyar kormány IMF-fel folytatandó tárgyalásait elemzi.

Végül, de nem utolsósorban, Kós Károly Kolozsváron született építész munkásságáról láthatnak egy kisfilmet Székelyudvarhelyi tudósítónktól.

Ha lemaradtak volna korábbi adásainkról, megtalálják azokat awww.magyarkepek.tv website-on.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*