Vacsora milliárdos tippekért

Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy a világ egyik leggazdagabb emberével ebédelhet, akkor nem az számít, hova mennek, pláne nem az mit is esznek. Vélhetően ezért is választja az egyszerű steak-et Warren Buffett, ami persze szívás a vegáknak, de a milliárdos tippekért bizony áldozatokat kell hozni.

Meg persze előtte sok pénzt fizetni, igaz jótékony célra. Buffett idén immáron 13. alkalommal rendezi meg jótékonysági ebédjét, amit a New York-i Smith & Wollensky-ben költenek el. A világ jelenleg harmadik leggazdagabb emberével való étkezés jogát az kapja meg, aki a legbátrabban licitál az eBay-en és június 8-án este fél 8-kor övé lesz a legjobb ajánlat.

A korábbi évek tapasztalatai szerint ehhez mélyen zsebbe kell nyúlni: már a 25 ezer dolláros indulóár sem kimondottan jutányos, ha csak a steak-et nézzük, de két évvel ezelőtt több mint 2,6 millió dollárt fizettek az ebédért. Az idei árverés bevétele a leginkább rászoruló San Franciscó-i lakosokat támogatja. a cikk folytatása itt olvasható

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*