Hollywoodi filmhez keresik a legszebb magyar falut

A Telekom nyolc országban forgó, Move On című road movie-jának hazai epizódjában a kamerák előtt mondhatja ki a boldogító igent egy magyar pár. És hol forog Magyarországon a film? Helyszínjavaslatot is várnak – kerestetik a legszebb magyar falu. Egy magyarok által beküldött poén is elhangzik majd a filmben.

Egyedülálló lehetőség áll most azok előtt, akik szerepelni szeretnének egy hollywoodi filmben, ötleteikkel szeretnének részt venni a Telekom és Asger Leth interaktív filmjének alakításában, vagy akár csak szeretnének egy általuk kedvelt falusi helyszínt viszontlátni a produkcióban.

Esküvő:
move-on-film.hu-n legújabban közzétett felhívásban egy magyar falusi esküvőhöz keresnek szereplőket, méghozzá a menyasszony és vőlegény szerepére! Azoknak a magyar pároknak, akik kedvet éreznek a szereplésre a hollywoodi produkcióban, meg kell örökíteniük a lánykérés mozzanatát fényképen vagy videón, és azt feltölteni a film hivatalos weboldalára. Asger Leth rendező a legkreatívabb lánykérést bemutató párt fogja kiválasztani a szerepre!Falu:
Ugyanígy helyszínt is keresnek a magyarországi vidéki forgatáshoz. Bármelyik magyar falu jelölhető a forgatás helyszíneként a move-on-film.hu weboldalon. A magyarországi kulcsjelenetet képző esküvői forgatás helyszínét a magyarok által jelölt falvak közül választja ki a produkció. A falvakat nevezni a település szépségeit bemutató saját készítésű fényképekkel vagy videóval lehet, amelyben lehetőség szerint minél több helyi lakos is megszólal.

Vicc:
A Move On egyik magyarországi epizódjában egy kedélyes teherautó sofőr szórakoztatja Mads Mikkelsent. Hogy milyen vicc hangzik el majd a jelenetben, az a Magyarországról érkezett javaslatokon múlik ! Viccet nevezni egy rövid videóval lehet, amelyben el kell mesélni, vagy meséltetni a viccet.

Most első alkalommal készül olyan film, amely az ügyfelet eddig nem látott mértékben vonja be a filmkészítés kreatív folyamatába. A közönség az előkészítő munkálatoktól kezdve a film befejezéséig folyamatosan befolyásolhatja a film helyszínét, a szereplők nevét vagy a filmzenét, sőt akár szerepelhetnek is a filmben. Most jóval nagyobb eséllyel indulhatnak a magyarok, ugyanis az első fázisban nyolc európai ország pályázói jelentkezhettek szerepekre és küldhették be filmes ötleteiket, a folytatásban csak magyar jelentkezőket és ötleteket várnak a road movie Magyarországon forgó epizódjaiba.

A felhívások megjelenésével egyre több részlet tárul elénk a film alapsztorijából, amely Matt Greenhalgh díjnyertes forgatókönyvíró tollából származik. Annyi biztos, hogy a történet egy férfi európai utazásáról és küldetéséről szól, melynek során egy titokzatos ezüst aktatáskát kell leszállítania, és minden körülmények között megvédenie. A főszerepet Mads Mikkelsen játssza, aki nemrég a legjobb férfi alakítás díját nyerte el a Cannes-i Filmfesztiválon. A történet további szálait a közönség alakítja. Még keresik a női főszereplőt, Mads Mikkelsen filmbéli partnerét , továbbá a Bécsi Operaház pénztárosát, illetve egy tehetséges háziállatot, hogy csak néhányat említsünk a sok szerep közül, amelyre a közönség jelentkezését várják.

A T-Mobile szélessávú mobilinternet szolgáltatása kulcsfontosságú szerepet játszik majd a „Move On” elkészítésében, hiszen ezek biztosítják az összeköttetést Asger Leth és stábja, valamint az európai felhasználók között, hiszen a produkció forgatása 8 országban 30 napon át zajlik.

Jelentkezés, részletes feltételek és további információ a move-on-film.hu webcímen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*