Sikerrecept már Floridában is

Ma már a szakemberek és a laikusok is tisztában vannak azzal, hogy a civilizált világban olyan hatások érik az emberi szervezetet, amelyek gyorsítják az öregedést, és károsan befolyásolják az egészségi állapotot. Ezeknek a hatásoknak egy részét – mint a levegőszennyezés, a munkahelyi stressz – nehéz kiküszöbölni, így a megnövekedett oxidatív stressz esetén, a szabad gyökökkel történő túlzott terheléskor kimondottan javasoltak az antioxidáns hatású élelmiszerek. A szervezet antioxidánsokkal való folyamatos ellátása igen fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerek elfogyasztásának szerepe igen jelentős. Ebben a kiemelkedően fontos törekvésben kíván élharcosi szerepet vállalni és segítséget nyújtani fogyasztóinak, egyedülálló étrend-kiegészítő termékeivel a Flavon Group cégcsoport.

A saját ötleten alapuló MLM vállalkozást 2004-ben hozta létre Gaál László feleségével, Sziklás Johannával. A multi-level marketinggel már korábban is sikeresen próbálkozó tulajdonos más vállalkozások sikerét látva elhatározta, hogy önálló hálózati kereskedelemre építő céget hoz létre. Az elgondoláshoz szükség volt egy termékcsaládra, amelynek a megtalálása több évig tartott. Az étrend-kiegészítőket már korábban is jó üzletnek tartó vállalkozó egy olyan termék előállítását határozta el, mely több kilogramm gyümölcs hatóanyagát sűríti bele egy kis üvegbe.

„A nyolcvanas évek második felében megéreztük a változtatás esélyét. Az akkori szabályoknak megfelelően több szakmunkásvizsgát is tettünk, mivel vállalkozni csak szakképesítéssel lehetett, és a meglévő zenetanári és gépész-üzemmérnöki képesítés nemigen volt számunkra jövedelemszerző tevékenységre alkalmas. Családi kölcsönnel 1987 tavaszán megnyitottuk első fagylaltos pavilonunkat, amiben nagy ambícióval és akarással elkezdtünk dolgozni – természetesen szombaton és vasárnap is – volt kollégáink kárörvendő pillantásaitól és megjegyzéseitől kísérve, hisz többségük szerint munkánk nem volt diplomáshoz méltó. A mai napig úgy gondoljuk, hogy nincs rangon aluli munka, csak munka van, amit a piac elismer, megfizet. 1993-ban találkoztunk a hálózatos értékesítéssel (MLM), ahol szintén tapasztaltuk, ha jól teljesítünk, megbecsülnek bennünket.

A nemzetközi képzések révén kinyílt számunkra a világ. Arra is rájöttünk, hogy magyarként nem vagyunk másodrangú emberek, a világ gazdagabb felén élők sem jobb képességűek és nem dolgoznak keményebben, mint mi. Igazi sikertörténetünk az utóbbi évekre tehető, amikor a közel két évtizedes tapasztalatainkat felhasználva saját, egyedi termékek gyártásába és forgalmazásába kezdtünk. Forgalmazási módnak az általunk jól ismert MLM-et választottuk. Kapóra jött Magyarország Európai Uniós tagsága is, hisz ezzel lehetőséget kaptunk egy ma közel 500 milliós piacon bizonyítani. 2004-ben saját receptúra alapján indult el a Flavon max termékek forgalmazása, először Magyarországon, majd egyre több európai országban.

A 2012-es évben pedig újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen elindult a termékeink forgalmazása az Egyesült Államokban és Törökországban is.”- mondta Gaál. A cég igazi családi vállalkozásként működik, hiszen fiúk, Jr. Gaál László egyben a vállalat Hálózatfejlesztési Igazgatója. Ő az, aki nap mint nap segíti a terjesztők munkáját, akihez bármikor bármilyen kérdéssel szívesen fordulnak a munkatársak. Nem csoda, hiszen beleszületett ebbe a szakmába, gyerekkora óta minden napját végigkíséri, a részévé vált a hálózatépítés.

A Flavon termékcsalád
A Flavon max termékcsalád 2004 óta van jelen a piacon, azóta több mint egymillió üveg Flavon termék jutott el a világ több mint 40 országába. A termékek kifejlesztését, a folyamatos fejlesztéseket számtalan szakember segíti, kutatásokat végeznek a Debreceni Egyetemen és a Nyíregyházi Főiskolán. A Magyarországon forgalmazott antioxidáns és polifenol tartalmú étrend-kiegészítők között a Flavon speciális formában, lekvár állagban teszi elérhetővé mindenki számára a gyümölcsökben és zöldségekben található szín- és hatóanyagokat, melyek közül különösen a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok jelentősek. Az innovatív termékek az ISO 22000 minőségbiztosítási rendszer szigorú követelményeinek megfelelően, kiemelkedő minőségben készülnek saját tulajdonú gyárukban, Magyarországon.

A Flavon termékcsalád öt tagja természetes anyagokból, magas antioxidáns tartalmú, sötét bogyós gyümölcsökből és zöldségekből készül, melyek az emberi szervezet számára is könnyebben és hatékonyabban hasznosíthatóak. A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá, így biztosítva mindenki számára a XXI. század lehetőségét az étrend valóban hatékony és természetes kiegészítésére.

Díjak és elismerések
A termékcsalád kiválóságát a folyamatosan növekvő kereslet mellett a több mint egy tucatnyi szakmai elismerés bizonyítja leginkább. A Flavon termékek olyan rangos kitüntetésekben részesültek mint pl. a belga Monde Selection Grand Gold díja, a Magyar Termék Nagydíj vagy a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj.

A Flavon Group célja, hogy az elkövetkezendő években további országokba juttassák el mottójukat, az Egészség és Siker üzenetét.

A Flavonmax internet oldala: www.flavonmax.com     Facebook elérhetősége: www.facebook.com/flavonmaxklub

Florida – Egyesült Államok
Cím: 1370 North US 1, Suite 206, Ormond Beach, Florida 32174
Telefon: +1-386-872-3606
E-mail: florida@flavongroup.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*