Már a boltokban az LG Optimus L7

Az LG L-Style sorozatának prémium kategóriás okostelefonja legújabb Android operációs rendszerrel és kiemelkedő multimédiás tulajdonságokkal rendelkezik

Budapest, 2012. május 14. – Az LG Optimus L7, az LG L-Style sorozatának prémium kategóriás okostelefonja már megvásárolható a hazai boltokban. A kategória legnagyobb, 4,3 hüvelykes kijelzőjével büszkélkedő LG Optimus L7-en a Google legújabb, Ice Cream Sandwich Android operációs rendszere fut. A készülék időtálló stílussal hódít a funkciók és könnyű használhatóság feláldozása nélkül.

Az LG Optimus L7 meglehetősen keskeny, mindössze 8,7 milliméteres, fém dekorációs éleivel és a házba simuló gombjaival megtestesíti az L-Style elegáns és formaorientált filozófiáját. A 4,3 hüvelykes, hatalmas kijelzőjén kényelmes az olvasás és bármilyen képi tartalom megtekintése.

Az LG Optimus L7 okostelefonnal a felhasználók felfedezhetik a még okosabb és gyorsabb Android Ice Cream Sandwich szoftver, a felhasználóbarát kezelőfelület és a fejlett multitasking funkciók nyújtotta előnyöket.

Az LG Optimus L7 5 MP –es automata fókuszú, LED vakus kamerát kapott, amivel pontosabb és élethűbb képeket lehet készíteni – bárhol, bármikor.

„A kifinomult külsővel és elképesztő teljesítménnyel büszkélkedő LG Optimus L7 tökéletes választás azoknak, akik számára az esztétikum és a megbízhatóság egyaránt fontos szempont okostelefon vásárlásakor.” – nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

A készülék elsőként Európában kerül piacra május elején, majd az ázsiai bevezetés után világszerte elérhető lesz.

Legfontosabb termékjellemzők:
• Chipset: MSM 7227A (Cortex A5 1GHz)
• Memória: (maximum) ~2,7 GB belső tárhely / micro SD támogatás (maximum 32 GB)
• Kijelző: 4,3 colos NOVA WVGA
• Kamera: Hátsó 5.0 MP AF LED vakuval / Első VGA
• Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
• Akkumulátor: 1700 mAh
• Méret: 125,5 x 67 x 8,7 (mm)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*