Gombnyomásra érkezik a pizza Dubaiban

Ötletes és praktikus szerkezettel állt elő a VIP vendégek számára a dubai-i Red Tomato Pizzéria: egy hűtőmágnes segítségével egyetlen gombnyomásra lehetővé válik a rendelés leadása.

A VIP Hűtőmágnes (VIP Fridge Magnet) nevet kapta az a szerkezet, melyet a dubai-i Red Tomato Pizzéria mutatott be néhány napja. A kizárólag törzsvásárlók és VIP vendégek számára igényelhető eszköz egészen pontosan egy pizzásdoboz alakú hűtőmágnes, mely úgy van beállítva, hogy a rajta található gomb megnyomásával automatikusan rendeljen egy pizzát az étteremből. Használatához egy okos-telefonra, azon aktív internetkapcsolatra és a Bluetooth engedélyezésére van szükség, a rendelés leadása után pedig rövid szöveges üzenet nyugtázza a rendelést. A Red Tomato Pizzéria a hűtőmágnest egy igazán frappáns promóciós videó kíséretében mutatta be:

A Red Tomato Pizzéria pontosan számontartja, hogy a VIP vendégek mikor, milyen feltétekkel rendelkező pizzákat rendeltek tőlük, így a népszerűségi lista első helyén lévő összeállítás kiszállítása történik meg a hűtőmágnesen lévő gomb megnyomásakor. Természetesen nem muszáj ezt a javaslatot elfogadni, az étterem internetes oldalán ugyanis bármikor beállítható az “alapértelmezett” ízvilág. A Red Tomato Pizzeria találmánya ugyan új, de a szupergyors rendelést már a Dominos Pizza nevű étterem is alkalmazza, mely egy könnyen és gyorsan kezelhető, okostelefonokra elérhető alkalmazással szolgál vendégei részére.

Forrás: dubaionline

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*