Megnyitottan kapuit a XIV. Gömör Expo

A szomszédos országokból is érkeztek delegációk Putnokra, Gömör kapujába. A vásár megnyitójára sokan kíváncsiak voltak az Magyarország más településeiről is. Tamás Barnabás polgármester, országgyűlési képviselő köszöntőjében kiemelte, hogy a határon túli testvérváros küldöttei is jelen vannak a már XIV. alkalommal megtartott rendezvényen, melynek sikerességét misem bizonyítja jobban, hogy minden évben sikerül mást, és újat felmutatnia a vásározóknak, kiállítóknak.                                                               Fotó:Tamás István Amerikai-Magyar Hírújság

A három napos eseményen ebben az évben is, számos más rendezvény is társult a XIV. Gömör Expo Magyar – Szlovák Kiállítás és Vásár megnyitó ünnepségéhez. Már a megnyitót követően, óriási volt az érdeklődés a vásár iránt, ezért a szervezők a korábbi esztendők tapasztalatai alapján ebben az évben is nagy érdeklődésre számítanak.

Fotó:Tamás István Amerikai – Magyar Hírújság

Dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke megnyitó beszédében üdvözölte a nagy sikerű nemzetközi összefogást, a Sajó – Rima Eurórégiót.A megye első embere kérdésünkre elmondta, hogy kiváló példa rá Putnok, hogy van jelentősége a vállalkozások bemutatásának.

Fotó: Tamás István Amerikai-Magyar Hírújság

Elmondta továbbá, hogy fontosak az ilyen események, hiszen a magyar és a határon túli országok közötti kapcsolatok alapján, már számos közös vállalkozás is született. A megnyitót követően átadásra kerültek a Gömör Expo vásári díjai.

Tamás István

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*