A rendőr, a mentős és a gumibaba

Kisgyermeket táskába tenni? Egy parkban, padon hagyni? Ráadásul annyi ideig, hogy ki is hűljön? Ez bizony nem szép dolog. Mi több, babagyilkosság. A törvény a legteljesebb szigorával sújt le ilyenkor. Van, hogy még a teljesebbnél is teljesebbel.

A 37 éves Martin Ziegler éppen Ulm egyik parkjában sétálgatott. Szép hely, nyugodt környék, Martin rendszeresen tesz sétákat errefelé. Ez a kikapcsolódás viszont meglepetést tartogatott számára, méghozzá nem is akármilyet. A park egyik padján egy apró csecsemőre bukkant, aki egy táskában volt egy padon. Szegényke elég régen lehetett már ott, nem mozgott.
A férfi megállapította, hogy nem is lélegzik, majd megérintette és hidegnek találta a csöppség testét. Ezek után azonnal hívta a rendőrséget és a mentőket.

A baba viszont annyira élethű volt, hogy a rendőrök is igazinak vélték, mi több, meg sem fordult a fejükben, hogy ne lenne az. Ami a legmeglepőbb a dologban, hogy még a helyszínre érkező mentők is csak azután fedezték fel a csöppség gumibaba-létét, amikor felnyitották a szemhéját, hogy lámpával megvizsgálják a pupilláját. Elsőként sűrűn pillantottak egymásra az egészségügyi dolgozók, a rendőrök pedig részvéttel álltak a pici test mellett. Majd egy perc múlva kitört a nevetés…
A rendőrség keresi a „drágaság” – egy ilyen élethű műcsecsemő nem olcsó – tulajdonosát.

Papp Gabriella

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*