A kőfalak most Kaliforniában omlanak

Nagy sikerű koncertet adott Balázs Fecó a Los Angeles-i Egyesült Magyar Házban. A magyar rock nagy alakja kaliforniai turnéjának első állomásán időutazásban részesítette a közönséget.

A nyitódal, az egykori Neoton, Balázs Fecó első együttesének “Kell, hogy várj” című száma volt, amelyet a közönség rögtön együtt énekelt a magyarországi művésszel. Majd sorban jöttek a Taurus korszak dalai, köztük A kőfalak leomlanak, A lány, akire szerelemmel nézhetek. Balázs Fecó Korál-slágerei, a Maradj velem, az Amit nem mondhattam el, a Homok a szélben úgy szóltak, mintha a teremnyi közönség Fecót kísérő kórus lenne.

A koncert csak nem akart véget érni, a közönség folyamatosan kikövetelt még egy-egy ráadást. A koncertet megszervező magyar főkonzulátus nevében Bokor Balázs nagykövet, Los Angeles-i főkonzul köszönte meg a fellépést és hangsúlyozta, hogy a Los Angeles-i magyar közönség el van kényeztetve, hiszen Balázs Fecó nagysikerű koncertje előtt Presser Gábor, Bródy János, Török Ádám, Charlie, Somló Tamás, Lerch István, Gerendás Péter és még sokan mások teremtettek egyedülálló hangulatot Los Angelesben a közelmúltban.

Balázs Fecó a Los Angeles-i koncertet követően még San Diegóban és San Franciscóban lép fel. A koncertsorozat a “Változnak az évszakok” címet viseli.

Los Angeles-i magyar főkonzulátus

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*