A csomagtartóban felejtette unokáját

Autója csomagtartójában felejtette unokáját egy 71 éves nagyapa Németországban.

A 9 éves kislány hatalmas ötlettel állt elő: megkérte nagyapját, ugyan dobják már fel egy kicsit az unalmas hétköznapokat, változtassanak a bevett szokásokon. Bár valószínűleg ennél egyszerűbben fogalmazta meg kérését, ami lényegen nem változtat – a kislány bemászott az autó csomagtartójába, miután nagyapja megengedte neki ezt a kis kihágást. A papa mosolyogva becsukta a kis csibész felett a csomagtartó tetejét, beült az autóba, és útnak indult haza, Sorpesee-be.


Miután megérkeztek, a nagypapa kiszállt, majd komótosan besétál a házába, teljesen elfelejtkezve arról a tényről, hogy van valahol egy unokája. A kis Maria egy idő után nagyon megelégelte a dolgot, és segítségért kezdett kiáltozni, szerencséjére meghallották járókelők, akik a rendőrséget hívták segítségül. A lány több mint egy órán át raboskodott, és igencsak rémülten került elő.

„Nagy ostobaság volt, az autó vezetőjének ki kell fizetnie a gyerek mentésének költségeit” – idézte a rendőrség szóvivőjét az Austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A kis Maria valószínűleg elgondolkodhatott az élet nagy dolgai felett egyórás sötét magányában. Valószínűleg itt eshetett meg az is vele, hogy megfogadta, többet csomagtartó közelébe se megy, és inkább belenyugszik, hogy az autó utasterében töltött hétköznapok egyhangúak.

Papp Gabriella

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*