A képzelet szabta farmer

A Guild Handmade Jeanswear új magyar farmermanufaktúra, amely nem csak egy farmernadrágot, hanem egy teljesen egyedülálló szolgáltatást kínál. Hitvallásuk, hogy első internetes szabászatként a minőséget és egyediséget helyezzék szembe a mennyiséggel.

A Guild farmermanufaktúra szolgáltatását kizárólag az interneten, a www.guildjeans.com oldalon érhetjük el. A magyar cég nem tömegtermelésre készíti nadrágjait és egyéb kiegészítőit. Az általuk készített farmerruházat gyártása kizárólag a megrendelés leadása után indul el, és minden egyes darab kézzel és a megrendelő méretére készül.

A Guild interaktív divatmárka esetében a vásárlónak nincs más dolga, mint ellátogatni a www.guildjeans.com oldalra, kiválasztani az anyagot, a csípő típusát, a szár fazonját, a nadrág tűzésének színét, sliccének, övtartójának és farzsebének típusát. Méreteink megadása teszi fel a pontot az I-re, csak pár kattintás és olyan farmerünk lesz, ami pontosan illik a testünkre és biztosan nem jön szembe velünk. A Guild-nél minden készterméket egyedileg sorszámoznak és kérésre monogrammal látnak el.

 

– Farmerrel kapcsolatban nálunk nincs lehetetlen, mindent megteszünk, hogy kielégítsük a hozzánk látogatók igényeit. Félúton vagyunk egy régimódi szabóműhely és a legújabb kor diktálta online elérhető divatmárka között. Számunkra fontos, hogy aki nálunk készítteti el farmernadrágját, érezze a törődést és az odafigyelést.– fejti ki Czegle Roland, a GUILD Handmade Jeanswear, operatív vezetője és társtulajdonosa.

A Guild tulajdonosai valóban nem a tömegtermelést tartják a követendőnek. Hiszen míg Kínában 7, Mexikóban 15 perc alatt gyártanak le egy farmert, addig a Guildnél csak a nadrág méretre szerkesztése és kiszabása tart két és fél óráig. A jó munkához idő kell, vallják. A magyar cégnél a szabás, varrás, mosás, mind a legmodernebb eszközök segítségével valósul meg. Maga az alapanyag is a legkiválóbb minőségű olasz BERTO farmerszövet. Igényességük minden részletre kiterjed, legyen szó az alapanyagról, az elkészítés módjáról, egészen a farmer valódi bőrből készített címkééig.

A Guild farmer további előnye a minőségen túl, az egyediség és a mérték utáni készítés. Hiszen a tömegtermelés, a futószalagon elkészített termék lehetetlenné teszik a konfekciómérettől eltérő alkatúak számára, hogy méretükre megfelelő ruhát vásároljanak. A Guild Handmade Jeanswear segít megoldani a problémát, a méretre szabott, kézzel varrt farmer garantáltan az alakunkra készül.

A Guild, Magyarországon egyedülálló módon, valamennyi elkészült termékkel kapcsolatban 100% tulajdonosi garanciát vállalnak 180 napig.

További információ:

Jávor Zsófia
Javor.zsofia@beltav.hu
06 30 62 75 205

Czegle Roland
Guild Kft., operatív vezető
36-30/773-96-91
operativ.guild@gmail.com
www.guildjeans.com

Leslie Baranyai

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*