Erdei Zsolt bizonyítani fog a magyar és amerikai közönségnek

A magyar bokszoló menedzsmentje hivatalos állásfoglalást tett a pletyka szinten már felröppent Erdei Zsolt – Jean Pascal mérkőzés hírével kapcsolatban.

Erdei jelenleg kizárólag szinten tartó edzéseket végez, mivel kézsérülése még jócskán hátráltatja, de még egy-két hét és ringbe szállhat, bokszolhat újra.A média már foglalkozott egy esetleges mérkőzéssel, ahol a magyar sportoló Jean Pascal ellen szállna ringbe. A dolgot talán az hátráltatja a legjobban, hogy erről sem Erdei Zsolt, sem az Erdei Zsolt Menedzsment nem tud, ugyanis hivatalos felkérés még nem érkezett. Természetesen ez így szokványos, ugyanis elsősorban a televíziós társaságok és a promóterek azok, akik megállapodást kötnek, a bokszolókkal csakis ezután tárgyalnak.


Tehát azt is cáfolják, hogy Erdei, vagy a Menedzsment mondta volna vissza a találkozót. Abban a döntésben, hogy az amerikai televíziós társaságok, vagy akár a promóterek nem tudnak megállapodni egymással, nincs beleszólása sem a sportolónak, sem az Menedzsmentnek. Az viszont biztos, hogy Erdei Zsolt rövid időn belül újra a régi formájában várja majd lehetséges ellenfeleit.

– “Mivel semmilyen megkeresés nem érkezett hozzám az említett Jean Pascal mérkőzéssel kapcsolatban, így értelemszerűen visszamondani sem tudtam” – mondta Erdei Zsolt. – “Azt pedig nevetséges, hogy csak a pénz miatt szalasszak el egy ilyen lehetőséget. Ha a pénz motiválna, nem is vágtam volna bele az amerikai kalandba, nekem ez más kihivást jelent. Ez igazi megmérettetés. Nem titkoltam azt sem, hogy a Tavoris Cloud elleni meccspénzem meg sem közelítette azt, amit az Universum-nál kerestem, mégis elvállaltam, mert egy motiváló címmeccs lett volna, egy neves ellenféllel szemben. Bevett szokás, hogy először a televíziók és promóterek alkudoznak egymással, hiszen ez profi boksz, azon a szinten a pénz sok mindent eldönt. Sajnos egyáltalán nincs befolyásom arra, hogy ők hogyan döntenek. Valószínű ebben az esetben is ez lehetett, még nem jutottak a tárgyalások addig a szintig, hogy a sportmenedzserem, Christof Hawerkamp, vagy én hivatalosan tudomást szerezzünk róla. Remélem lesz lehetőségem, hogy bizonyítsak hamarosan mind a magyar, mind az amerikai közönségnek.” Ebben bízunk mi is, további sikereket és gyors felépülést kívánva.

Papp Olivér

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*