Elszabták Disney-hercegnő arcát

Lindsay Lohan a vetkőzéssel szerzett pénzét az arca átalakítására költötte. Az elmúlt évben   Lohan, már megszokta, hogy folyamatosan a bíróságot járja. Minden tárgyalást azonban megelőzi, hogy ilyenkor Lohan átszabatja arcát és a plasztikai sebészéhez is ellátogat.

Ez a közelmúltban történt meghallgatását megelőzően, sem volt másképp. A sorozatos vetkőzéseiből összeszedett gázsit szerintem költhette volna hasznosabb dologra is, mint arcának újra átszabására.  A botrányairól elhíresült díva arca már teljesen szét van esve, szinte rá sem lehet ismerni. Szerintem a tükör előtt állva már maga sem ismer önmagára.

Nagyon úgy tűnik, hogy a szépészeti beavatkozások nem csak fölöslegesek voltak a botrányhősnő esetében, de még drágák is. A Playboy – ban és egyéb magazinokban megjelent fotói ugyan feltöltötték pénztárcáját és a bankszámláját, de a könnyen jött pénz könnyen ment el. Lohan ugyan is ebből a pénzből tudta finanszírozni a már betegesnek tűnő szenvedélyét. Megtudtuk, hogy a közeljövőben nem vár rá bírósági idézés, ezért valószínűleg a plasztikai sebészét is elkerüli majd nagyívben, de vetkőznie már nem lesz érdemes…

Tamás István

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*