Amerika legromantikusabb állama lett Florida

Tennessee állambeli Knoxville

A Tennessee állambeli Knoxville bizonyult az Egyesült Államok legromantikusabb városának annak alapján, hogy ott van a legnagyobb keletje az érzelmes regényeknek és daloknak, és ott a legnépszerűbbek a szentimentális filmek.

Az Amazon.com által végzett felmérés szerint – amelynek adatait Valentin-napon tették közzé – a második helyre csúszott vissza a tavalyi-tavalyelőtti aranyérmes, a Virginia állambeli Alexandria. Az első ötbe bekerült még Springfield (Missouri), Orlando (Florida) és  Cincinnati (Ohio) – olvasható a LiveScience tudományos hírportálon.

Tennessee állambeli Knoxville
Virginia állambeli Alexandria
Springfield -Missouri

Egy év alatt a romantika terén a legnagyobb előrelépést az idei bronzérmes Springfield tette, amelyet tavaly még csak nem is jegyeztek az érzelmes városok “legjei” között, illetve Dayton (Ohio), amely tíz hellyel rukkolt előbbre a húszas listán, A legromantikusabb államnak Florida bizonyult, amelynek négy városa is bekerült a húsz legérzelmesebb települések közé.

Orlando -Florida
Cincinnati -Ohio
Dayton -Ohio

Az Egyesült Államok legkevésbé érzelmes városának viszont New Yorkot tartják, amelynél alig valamivel romantikusabb az észak-karolinai Winston-Salem és a kaliforniai El Monte.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*