Jóban, rosszban együtt

Megnéztem a Szinetár Dóra – Bereczki Zoltán párost D. Tóth Kriszta show-jában. Szinetár  és Bereczki számomra egy elválaszthatatlan páros. Ezt bizonyítják a DTK Show-ban látottak.

A színpadon az összetartozás, boldogság sugárzott a sztár párról. Kézfogásukban benne volt az elmúlt 12 év öröme, bánata. A színpad varázslatos ereje is közrejátszik együttlétüknek, a sokszor feszültségektől sem mentes máig tartó házasságukban. Jó ez nekünk, mert szeretjük őket, így együtt alkotnak ők ketten egy kerek egészet.

Dóra elmondása szerint, szülei soha nem veszekedtek, ezért ő maga sem tanulhatott meg otthon veszekedni. Ha mégis elindulnak benne a feszültség, igyekszik halknak maradni és tudja, hogy ez mennyire idegesítő tud lenni a másik számára. Igaz, elmondása szerint, már azon dolgozik, hogy ezen a rossz tulajdonságán változtatni tudjon. Az egykori gyereksztár a kiabálásban jeleskedik, mivel ezt otthon gyakorolja. Bereczki szerint, párjának az üvöltés már egész jól megy.

Szinetár Dóra, D. Tóth Krisztának azt is elmondta: – amikor kislány volt, az ismertség még pozitív fogalom volt, az volt ismert, aki valamit már letett az asztalra. A szüleit mindig megismerték az utcán, szerették őket, és ez jó érzés volt. Elmondta továbbá, hogy milyen nehezen dolgozta fel, hogy tiniként megismerte az egész ország. Visszahúzódó lánynak tartotta magát, soha nem akarta a sztároknak kijáró ismeretséget. Elmesélte, hogy lemezének megjelenését követően felszállt egy buszra, hol mindenki őt nézte, ami számára nagyon kellemetlen volt. Az idő elteltével az ország egyik legnépszerűbb musicalszínésznőjévé vált Dóra.

Bereczki Zoltán számára az volt egy nehéz és talán kellemetlen pillanat, amikor hat év együttélést követően megkérte Dóra kezét apjától, Szinetár Miklóstól. Elmondása szerint: az após bizalmáért ugyanis nem volt könnyű megküzdenie. A Kossuth – díjas rendező a lánykérésre furcsán reagált, de beleegyezett, így már nem volt akadálya az álom pár házasságának.

Tamás István

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*