Esküvő egyedül

Raktárhoz ment feleségül egy nő az Egyesült Államokban, hogy ne bontsák le az épületet. Az esküvő Seattle-ben történt, a vőlegény háza táján. Az épület meglehetősen magányos volt, jó ideje elhagyatott.

Menyasszonya, Babylonia Aivaz 16 barátjával együtt még decemberben behatolt az épületbe és megszállta, tiltakozásul a tervezett lebontás ellen. Az esküvőre mintegy ötven fős násznép verődött össze. A párt összeadó tiszteletes a következő kérdést intézte a menyasszonyhoz: “Szereted, ápolod és véded-e ezt a raktárházat?”

Határozott igen volt a felelet megtoldva a raktárhoz költött saját verssel: “Emlékszel legelső találkozónkra? Megváltoztattál, rávittél jóra. Kinyitottam ajtód, s felmostam padlód, mely már nem nedves, te lelkemnek kedves. Védeni foglak holtomig ingatlan, soha meg nem ingok, oltalmam ingatlan.”A vőlegény nem szólt, helyette egy hatalmas zászlóval tudatták a vőfélyek szándékát: IGEN – volt olvasható a raktárra kitűzött lobogón. A házasság nem sikerült. A frigy ellenére az épület bontása már meg is kezdődött, “Raktárné” hamarosan megözvegyül – adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*