Párkapcsolati karmaoldás Floridában

Párkapcsolati karmaoldás Floridában (1-2-3-4-5-6. rész): 2012. április 27-28-29 és május 4-5-6. Szeretnél teljes életet élni? Szeretnéd megtalálni Önmagad? Szeretnél boldog párkapcsolatban élni?
Floridában élő magyaroknak április utolsó- és május első hétvégéjén lehetőségük van részt venni karmaoldáson
 
Mohácsi Viktória 

Magyarországon elismert angyalmédium, parapszichológus és reinkarnációs terapeuta vezetésével.  Életünk azon blokkjai energetikai oldására kerül sor, melyek megakadályoznak bennünket abban,  hogy azt az életet élhessük, amelyet szeretnénk. Párkapcsolati karmaoldás (1-2-3-4-5-6. rész): 2012. április 27-28-29 és május 4-5-6.

A kiteljesedett szerelem titka abban rejlik, hogy meg kell tudnunk nyílni a szerelemre. Ehhez viszont fel kell oldani múltunk blokkjait. Ezek akadályoznak meg abban, hogy azt az életet éld, amit megálmodtál magadnak. Ezen sorozatban elszakítjuk a régi kötelékeket, feloldjuk a régi, ránk ragadt mintákat és kiegyenlítjük a párkapcsolati energiákat. Érzelmi stabilitást teremtünk, feloldjuk a kisebbségi érzés gátjait. Felébresztjük a saját lélekerőnket, oldjuk a függőségeket, visszaállítjuk a bizalmat. Megtanuljuk a megbocsátást, oldjuk a szexuális blokkokat, a gyermek által okozott sérüléseket. Megtaláljuk igaz bensőnket, felébresztjük az igazi nőt és férfit önmagunkon belül. Bevonzzuk a számunkra legmegfelelőbb társat. A romantika és szerelem angylai veszik körül azokat,akik szerelemre és intimitásra vágynak.Lélektársat keresel? El fognak vezetni a Hozzád legjobban illő emberhez. Szeretnéd újraéleszteni a szenvedélyt hosszú ideje tartó kapcsolatodban?Segítenek feléleszteni a kapcsolat tüzét.  Ebben nyújtunk segítséget Neked!

További információt és pontos részleteket a korsosanita@hotmail.com e-mail címen lehet kérni. Arra kérünk, hogy részvételi szándékod minél előbb jelezd felénk, mert limitált a férőhelyünk. 
A karmaoldásról bővebben az alábbi linken olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.com/2011/10/karmaoldasrol.html 
Referenciák: http://elozoeletek.blogspot.com/search/label/Karmaoldás
Érdekességek, cikkek a világban épp zajló változásokról: http:// elozoeletek.blogspot.com/ 
Ne feledd: életed olyan, amilyenné teszed!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*