Luxus szülés -millió dolláros bébi

A gyermekére egyik szülő sem sajnálja a pénzt, főleg, ha még van is miből költeni. Megmutatjuk, milyen luxus körülmények között született Beyoncé kislánya, és hova megy haza a sztárbébi.

 Akár egy ötcsillagos hotel lakosztályának is beillene az a négy televízióval, konyhával és elegáns bútorokkal felszerelt kórházi “szoba”, amelyben Beyoncé vajúdott. A kis Blue Ivy Carter ilyen luxuskörülmények között látta meg a napvilágot a a New York-i Lenox Hill Kórházban – jelentette a TMZ.com.

A többszörös Grammy-díjas előadó péntek este vonult be a New York-i Lenox Hill Kórházba, méghozzá álnéven, Ingrid Jacksonként. Beyoncé és férje, a rapper Jay-Z állítólag a klinika teljes negyedik emeletét kibérelte 1,3 millió dollárért. Most nyilvánosságra került néhány fotó, amin az a fényűző lakrész látható, ahol az énekesnő életet adott első gyermeküknek. A kétségtelenül vadiúj VIP lakosztály azonban – a korábbi hírekkel ellentétben – nem kizárólag a sztárpárnak épült, így az sem igaz, hogy azt az ő egyedi igényeik alapján alakították ki.

A Single Ladies énekesnője csupán az a szerencsés volt, aki először használhatta a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő “szülőszobát”. Az elegáns lakosztályban gyönyörű krém színű ülőgarnitúra, fehér kanapé, dohányzóasztal és hozzáillő lámpák alkotják a berendezést. A felszereltséghez hozzátartozik még egy jól ellátott kis-konyha is, mikrosütővel, kávéfőzővel. Gondoltak a leendő apuka illetve a családtagok pihenésére is, számukra is elhelyeztek egy ágyat, ahol pihengethetnek, amíg a pici érkezését várják. Úgy tűnik, egyébként, hogy a szülők semmire sem sajnálták a pénzt, ha a szülésről illetve a kis Ivy Blue körülményeiről van szó.

Beyoncé már pár hónappal ezelőtt vásárolt egy Mercedes furgont, lecserélve luxus Maybachját. A 30 éves szupersztár 1 millió dollárt költött arra, hogy feltuningolja új autóját. A motor sokkal erősebb lett, ugyanakkor csendes is, akár egy limuziné. A kényes ízlésű híresség olasz krémszínű bőrüléseket tetetett a kocsiba, és hogy soha ne kelljen az útszéli mosdókat használnia, a biztonság kedvéért beszereltetett egy komplett fürdőszobát, zuhanyzóval, wc-vel és mosdókagylóval ellátva.

Ezen kívül a pár új házat is vásárolt magának New Yorkban. Knowles 20 ezer dollárt költött csak a gyerekszobára. a hófehér hintót formázó kiságy például cédrusból és nyírfából készült, a hátuljában pedig egy pelenkázóasztal van elrejtve.

Egyes lapok arról is beszámoltak, hogy több szülő is panaszt tett a különleges bánásmód miatt, amiben a híres anya és gyermeke részesült a kórházban. Egyesek szerint egy teljes részleget lezártak miattuk, és néhány apuka nem tudta meglátogatni gyermekét, mert a sztárpár biztonsági őrei nem engedték be őket. Az egészségügyi hatóság szerint a vádak teljesen alaptalanok.-hirado.hu-

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*