Horgas Eszter – Szeretni Bolondulásig

Újabb lemezbemutatóra készül Horgas Eszter. A közelmúltban megjelent „Szeretni bolondulásig” című legújabb albumán, régi magyar jól ismert filmzenei slágereket dolgozott fel.

Az új hanghordozón olyan örökzöld  slágerek hallhatóak, mint a Meseautó, Pá kis aranyom,   Mindig az a perc, Szeretni Bolondulásig, Szomorú vasárnap, Kislány kezeket fel, és még sorolhatnám a fülbemászó dallamvilágot prezentáló zenei anyagot, melyeket Horgas Eszter új lemezére álmodott…

Az előadások sztárvendége lesz Botos Éva színművésznő, aki színésznek is szakma egyik legjobbja, de mint énekesnő is remekel a színpadok világában. Horgas Eszter fuvolaművész  meghívására vállalta a produkcióban való közreműködést a színész – énekes. Botos Éva csodálatosan szép orgánuma, és Horgas Eszter professzionizmusa, harmonikusan jól ötvöződik az előadásban. A bemutató másik nagy sztárvendége a szerb származású Milos Punisic, a nemzetközileg is ismert, és elismert zenei kiválóság, a harmonika virtuóza.

Az új Horgas albumon közreműködnek még: Cseke Gábor zongora-szintetizátor, Gyenge Lajos: dobok, Dajka Krisztián: gitár, Pusztai Csaba: ütőhangszerek, valamint a szakma szintén elismert kiválósága Hárs Viktor: basszusgitáros.

Horgas Eszter legújabb albumának bemutatójára január 12 – én Szegeden, február 18-án Debrecenben, a Kölcsey Központban, március 9-én, Budapesten a Centrál Színházban kerül sor. Feltételezem, hogy a koncertsorozat ezzel nem ér véget. A jól válogatott zenei „ajándékkosár” sikerre van ítéltetve, ezért biztos vagyok benne, hogy egészévben nemcsak a hazai, hanem a határon túli városokban megtekinthető lesz majd a „Szeretni Bolondulásig” című produkció…

Tamás István

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*