Porsche eladó 100 millióért

Kereken 100 millió forintért kínálnak a hasznaltauto.hu-n egy Porsche Panamera Turbo személyautót, melynek 4.8 literes motorja 500 lóerőt küld aszfaltra. A Panamera Turbo PDK Mistrale azonban nem csak ezért nagy szám.

Novemberben született Panamera érvényes magyar papírokkal eladó. Ára kilenc számjegyű.A hirdetés szerint az eladásra kínált modell egyike annak a mindössze 30 darabos limitált szériának, melyet a Gemballa tuningműhely 30. születésnapja alkalmából készítettek.Az autó alatt speciális fékrendszer lapul, melyet a Brembo kifejezetten erre a típusra tervezett. Az első tengely végein 411 mm-es tárcsák és 6 dugattyús féknyergek, míg hátul 380 mm-es diszkek és 4 dugattyús nyergek dolgoznak. Az áttételről hétsebességes szekvenciális váltó gondoskodik.

A Gemballa tuning 30. születésnapja alkalmából készült autó, amiből csak 30 db került gyártásra. Új nagy teljesítményű fékrendszerrel, amit a Brembo-val közösen fejlesztettek kizárólag ehhez az autóhoz. Elöl erős 411mm-es lyuggatott, hűtött tárcsák monoblokkos 6 dugattyús nyergekkel, hátul 380 mm-es lyuggatott, hűtött tárcsák 4 dugattyús nyergekkel. Az autót megrendelés után szállítjuk és magyar okmányokkal, névre írva adjuk át. Az ár a kívánt változtatások függvényében módosulhat. Az ajánlat a 30 db-os készlet erejéig érvényes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*