Különös házhoz szállítás a FedEx-től

Megesik, hogy egy cég alkalmazottjának rossz napja van és olyasmit tesz, amit normális körülmények között valószínűleg nem követne el. Ha viszont ez szándékos károkozással is együtt jár, azt már kicsit nehezebben tolerálja a közösség.

Pontosan ez történt a népszerű FedEx vállalat egyik futárával is, kinek nehezen értelmezhető cselekedetét balszerencséjére még egy biztonsági kamera is megörökítette. A férfi egy TFT-monitor kiszállítását végezte, de ki tudja miért, a hagyományos becsengetek / megvárom a címzettet / átadom a csomagot formula helyett egy jóval egyszerűbbet választott: átdobta a törékeny számítástechnikai eszközt a kerítés felett, majd távozott. A készülék tönkrement, a megfigyelő kamera felvétele pedig az egyik videómegosztón landolt, ahol több milliónyian nézték meg három nap alatt. A felvétel alatti komment áradatban olyan hevesen estek neki a futárcégnek, hogy a FedEx egyik vezető beosztású alkalmazottja videóüzenetben kért bocsánatot a 290 000 főt foglalkozható vállalat nevében.

A károsult ügyfélnek természetesen megtérítették az összetört monitor árát, a gondatlan kézbesítőt pedig a vizsgálat idejére felfüggesztették az állásából.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*