Obama szerint jobb, hogy Sarkozy kislánya inkább az anyjára hasonlít

Barack Obama amerikai elnök sajátos humorral gratulált nyilvánosan csütörtökön francia kollegájának a közelmúltban megszületett kislányához.

“Szeretnék gratulálni Nicolas Sarkozynek és Carla Bruni-Sarkozynek Giulia megszületéséhez” – mondta a francia elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján a franciaországi Cannes-ban a G20-ak csúcstalálkozójának kezdete előtt. Majd széles mosollyal így folytatta: “Idefele jövet azt mondtam Nicolas-nak, biztos vagyok abban, hogy Giulia is olyan szép lesz, mint az anyja, mivel inkább az anyja külsejét örökölte, mint az apjáét. Ami úgy gondolom, jó dolog.”  “Mostantól közös kihívás áll előttünk, mégpedig az, hogy apák legyünk lányaink számára” – tette hozzá Obama.
A francia államfő nevetve fogadta amerikai kollegája megjegyzését, majd ő is humorral vágott vissza. “Na, most láthatják Barack Obama nagy hatását. Már négy éve azt magyarázza, hogy milyen fantasztikus dolog lányos apának lenni, neki két lánya is van. Hallgattam rá, és követtem a példáját” – jegyezte meg Sarkozy. A francia elnök kislánya október 19-én született. Ez az első alkalom, hogy egy hivatalban lévő francia államfő apa lett. Az 56 esztendős elnöknek két korábbi házasságából három, feleségének egy fia van. (MTI)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*