Steve Martin könyvet ad ki twittereiből

Twitter-üzeneteiből ad ki könyvet Steve Martin. A színész erről stílszerűen ugyancsak a közösségi mikroblogon adott hírt. “Mivel senki sem kérte, hamarosan könyvet adok ki a twittereimből. Sok választ is belevettem” – idézte Martin bejegyzését a BBC online kiadása.

A sztár egyúttal jelezte, hogy a kiadásból származó hasznát teljes egészében jótékony célra szánja. A kötet 2012 júniusában lát napvilágot a Grand Central Publishing gondozásában. Martin egy twitteres kérdésre, amely azt tudakolta, minek megvenni a könyvet, ha a Twitteren úgy is vissza lehet olvasni a régi üzeneteket, azt válaszolta: “Mivel átszerkesztem az egész szemetet”. A színész David Letterman egy idei műsorában arról beszélt, hogy bár ötmillióan nézik az adást, abból hárommillió fikarcnyit sem törődik azzal, hogy ő mit csinál. “A Twitteren azonban mintegy 800 ezer követőm van, és tényleg közvetlenül szólni tudok hozzájuk” – fűzte hozzá.
 A 66 esztendős színész, a Roxanne, az L.A. sztori – Az őrült város vagy az Egyszerűen bonyolult sztárja 2010 szeptemberében csatlakozott a Twitterhez, és jelenleg már több mint 1,7 millió követője van – emlékeztetett a BBC. (MTI)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.