Eladó Bin Laden villája Floridában

A Floridában található hatalmas, elhagyott mediterrán stílusú ház ára 1,999.000 dollár.
Az ingatlan csupán harminc percre található a világhírű Disney World témaparktól  a Johns Lake tó partján. Egykori tulajdonosa Khalil Bin Laden az egykor legkeresettebb terrorista, Oszama bin Laden testvére.

Khalil, az 54 testvér  egyike 1980 ban vásárolta a hatalmas előkelő otthont nászajándékul  felesége számára. A 80-as években mikor a villát megvásárolta jó befektetésnek tűnt, hiszen 1,6 millió dollárt fizetett érte. Az 1928 ban épült villa több mint 17 hektár területen fekszik, öt szoba, öt fürdőszoba található benne. Az ingatlanpiac csúcspontján, 2006.-ra ház forgalmi értéke 4,1 millió dollárra növekedett.

A szeptember 11.-i  terror támadást követően, a gazdag üzletember és családja nagyon gyorsan, mindössze nyolc napon belül elmenekültek floridai otthonukból és visszatértek  Saud Arabiába.  Azóta megrongálva, elhanyagoltan várja új tulajdonosát, hogy visszaállítsa a régi előkelő állapotába. Az ingatlan ügynök az NBC News-nak tett nyilatkozatában állítja, – az épület nagyon rossz állapota miatt, annak a csupán néhány érdeklődőnek aki az elmúlt években megtekintette a villát,minden esetben az volt a reakciója, hogy nagyon sok munka lenne az épület teljes felújításával. Arra a kérdésre, hogy az emberek milyen módon reagáltak mikor megtudták, hogy az ingatlan kinek a tulajdonában van, nem derült fény. ‘Ha ezek a falak mesélni tudnának’……

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.